Thursday, October 21, 2010

the best place to be...

bila dalam keadaan mood yang kucar kacir...jiwa yang huru hara...airmata berada ditebing2 mata...hati rasa tak tenteram...tempat paling best untuk berada disaat ini ialah ......1. balik jb, jumpa abang....nangis2 kat abang (walaupun nanti dia wat cool jerk tgk bini dia nangis)....2. balik kuantan, jumpa mak....ngadu sambil nangis2......(mesti best...mak pon akan diam jerk sampai la dah abis cite..baru mak respond)....3. ambik uzma...bawak uzma jalan2....pastu nanti bila tgk aku nangis..uzma akan gelak2 kan aku sambil sapu air mata aku...
ntah...arini tak bape nak ada mood....memula rasa nak pose...tapi bila uzma bf pagi tadi...berkeroncong perot rasanya...tak jadi pose..... pagi tadi belikan kuih utk uzma...karipap n keria...dia suke karipap..tapi tak bape suke keria...kalo nak bagi makan keria, kene isapkan gulanya dulu..pastu baru dia nak makan...
sampai opis...ada edaran nak wat...lem gak la nak wat..sebab dah lama tak wat edaran....dah settle edaran...nak jump to another work..update dalam portal pula.......hmmmm tak sempat g bekfast...sebab nak kejar siapkan keje...tapi ni miza ada antaa

3 comments:

dhr said...

beb, jgn la selalu depress mcmni..it's not good for u n baby! Mano Ida den yg berhati besi dulu ni?!

Weh, uzma suko mkn karipap?tahan podeh la budak tu?bagus2..nanti dtg umah auntie, xkisah nk mkn podeh2!hehehe...

-ummi uzma- said...

dian....den bawak budak la ati ni jadi sensetip yang teramat sangat... otomatik gitu perasaan sayu tu..payah nak di kontrol2...

huhuhu, fyi,bukan setakat karipap, gulai tolo itik mo cuk ubi pon dah dibalun eh....

Myluv-Sylvia said...

nape nak moody? ko relax bawak jejalan. tgh bawak budak ni tak best ar moody2.. nanti budak kuar terus mulut muncung. hahaha.. mcm aku pegnen easter dulu kuat nangis. pe lagi... easter memang terkenal sbgai ratu menangis. :P