Monday, June 01, 2009

..our latest gadget..

040409--> got our aspire 4937.. ia adalah kerana kegusaran nak kena g induksi... sebab laptop travelmate tu telah disebat oleh hamba allah pada 25122006 bertempat di ampang... oleh itu... sebagai galang gantinya...g landmark...carik yang baru...still acer....ni la dia.... tapi yang hampehnya g induksi assignment sume kena tulis tangan....maka aspire ini dibawa hanya untuk liburan semata-mata... tapi still senang sket ar skrg time ada keje2 urgent takde la payah nak stay kat opis....hangkut jerk siapkan kat umah... sangat handy n very usefull....n another one is...




240509--> bertempatkan di jusco tebrau...me got this coolpix S220 :0)
hehehe...mengapa saya dapat kamera digital baru??? kerana sayang telah termenjatuhkan camera casio exzilim saya.... oleh kerana nak g kenduri dian last saturday...maka sayang paksa rela menggantikannya....huhuhu...sayang kata ni adiah all in one for this year... adalah juga adiah arijadi me ke 28.... adiah anniversary kawan ke 10....dan adiah anniversary kawin ke 2...oh....sungguh tak aci.... but still tenQ sayang...hehehe dah leh sambung semula hobi saya...iaitu bergambar...mengambil gambar...mengedit gambar dan mengalbumkan gambar...yeay.... nanti me upload some new photo of mine.... sangat lah seronok bila dapat coolpix ini... ada lima pilihan colornya...ijau..cam tak best...pink...uuu..not me... biru...warna nila....cam tak best gak...silver...ramai sangat dah ada kamera warna silver...maka the fisrt n the best choice of mine is purple.... mari...mari jadi purple addicted.... hehehe.....tenq sayang...tenq very much......






2 comments:

lyana kamarul bahrin said...

wahh bestnyer dpt byk gadget2. :D hope ure doing fine kak widy..mwah mwahh

anggun kirana said...

wei, kain batik aku nmpk arr..huhu..