Wednesday, September 07, 2011

aidilfitri 2011_part 1

-seri alam-kuantan-temerloh-batu kikir-seremban-sungai petani-kluang-

begitulah perjalanan kami sekeluarga sepanjang cuti raya..alhamdulillah..Allah permudahkan perjalanan kami dan sentiasa melindungi kami.. kembali kerje semalam walaupun penatnya badan masih belum hilang..arini dah selamat di preaudit..nak nyambung keje tebengkalai pulak..pam session pun berubah but still alhamdulillah masih ada rezeki muhammad... banyak cak cite..nanti sambung..keje banyak..share ni dulu jerk....

tema raya tahun ni johorian...kata jua "eleh, tak pasal, padahal sorang kedah, sorang n9"..jawab saya " eh, kitorang wat undi, nak pakai tema ikut negeri mana..mestilah johor menang..dedua budak kecik ni ic -01-maaaa..." sebetulnya ni jerk yang sempat..baju saya dan uzma memang bertempah..enchek suami memang amat ler payah nak dipujuk beli baju melayunya...lalu kitorang meronda bazaar tgk baju yg ada saiz muhammad baru dicari bersama baju abinya...memula dah tgk merah...tapi adooooiiii merahnya tak best sangat...so finally keputusan kata sepakat yang membawa berkat diambil.....moh kita jadi johorian..merah biru..putihnya uzma ngan muhammad dah putih kan? :O)...

ok..nanti sambung..part 2- raya in pahang..part 3-raya in negeri sembilan..part 4-raya in kedah..part 5..me n my gadgetssssssssssss :O)

2 comments:

Myluv-Sylvia said...

wey.. tak sabo nk tgk new gadget ko tu. adakah adakahhh... ni yg nk jeles ni. huhuu... (lom pape dah jeles.. *dasar perasaan adik beradik).

-ummi uzma & muhammad- said...

hahahhahahaha........ko jangan risau....ia bukanlah merupakan ipad mahupun galaxy tab juga tidak yang sewaktu dengannya.........nantikan....jengjengjeng...:P