Wednesday, April 27, 2011

terujanya saya...

kenapa? sebab sume storage bottle yg ada dah berisi..dah start guna liner plak...baru guna 2.. so...sampai ke 1st session pagi ni dah ada 191.5 oz simpanan ebm utk dak muhammad...syukur alhamdulillah...tak la banyak nak dibandingkan dengan wondermums yang punya stock ebm beratus liner n storage bottle...tapi tetap syukur...saya harap ia akan jadi pemangkin utk kejayaan saya.... 24 botol sumenya dah terisi..dari 2oz-5oz....2 liner...so ada lagi 21 liner utk saya membuat stock.... dan semalam telah menambah oder storage bottle n liner....saya bermula agak lambat...bukan semasa berpantang tapi lepas dah abis pantang..tarikh keramat permulaan perjalanan ini adalah pada 12 april 2011...bermula dengan hanya 1 sesi sehari...mencuri masa lapang ketika muhammad tido...pastu dapat wat 2x sehari...dan alhamdulillah...skrg dapat wat 3x sehari....insyaallah..saya akan terus dan terus berusaha untuk menambah stock utk muhammad....hopefully niat saya untuk fully bf dia berjaya....

3 comments:

Aimi Mukhlis said...

waa...tarikh keramat tu...kena ingat sampai bila2..sebab birthday akak tu :D

-ummi uzma & muhammad- said...

hukhuk...memang pon..ingat jugak tu birthday akak...so, every year sambil ingat2 my first step in bf journey starts, for sure kena ingat wish ur birthday:O)

ziera said...

wah..congratz ida..teruskan usahamu..jgn give up k..