Thursday, September 30, 2010

..tabahlah wahai hati...kuatlah wahai diri..

nyatanya setiap kali pregnant pasti ada dugaan yang agak hebat menimpa aku.... ya, aku pasti ada orang yang diduga jauh lebih hebat dari aku...makanya aku yakin Allah menguji aku kerana sayangkan aku.... the most BIG PROBLEM yang aku hadapi sekarang ialah BS uzma.... agak stress aku bila sukar mendapat kerjasama dan timbangrasanya.... esok, aku kene ke PD, ada osconline.. pagi tadi aku gtau...tak lama pastu dpt msg dimaklumkan pula halangan dari pihaknya:( adoi...kusut dan serabut kepala ni......terus mengganggu mood saya dipagi hari....
ditambah pula dengan kerenah jkt....punya la payah nak dapatkan lnpt n buku perkhidmatan....memula kata aku kene letak jawatan...tuptup arini kata memo baru kuar semalam...come on la...aku dah anta dari last friday lagi......still got no feedback...sib baik tipun pasir gudang kata leh anta dulu....apapun yakinlah pada rezeki...kalo memang rezeki aku jawatan tu semacam mana pun cabarannya, tetaplah ia untuk aku...

2 comments:

Myluv-Sylvia said...

ko nak kuar dari Federal ke? wa.. bestnye kalau dekat dgn family selalu kan? aku nk balik sarawak pun cam takde harapan jek..

-ummi uzma- said...

hmmm...aku try jerk apply mppg..kalo ada rezeki aku, nak balik dok umah la weh, sian sukeri dok sorang2...sian uzma gak, membesar dalam kete.....