Thursday, December 16, 2010

28 weeks..

pagi tadi g johor maternity...awal...pas thumbprint terus g..ngan harapan takyah lelama sangat...lagipun arini saya puasa...10 muharram...so takyah bekpes....tu yg g terus...tapi, kat sejam nunggu..doc sampai lambat sket....tapi still dalam timing ar...by 9.30 dah abes check up dah..sebab saya orang pertama...

so, arini, bp ok...berat naik 2 kg...jangan tanya berapa berat skrg yer....huhuhuh.... pastu scan baby....arini awang menutup muke...alalala...ngajok ar tu tak sapan arini...kan ummi dah pujuk pagi tadi, arini kita pose....arini jerk..... nanti kang pas maghrib kita makan ek... so takde gambar arini..pastu doc tunjuk jari tangan..kiri dan kanan..pastu tunjuk kaki plak...kiri dan kanan...pastu tunjuk tutttt nya...jeng jeng jeng....clear abes....

arini pun tadi ummi g tambah lagi stock baju kamu...juga baju atak uzma.... ummi, abi n atak doakan baby terus sihat, sempurna sifat, cerdik akal dan jadi anak yg soleh ok.....

2 comments:

Intanaziela said...

ida...as at to date dah naik brape kg? apa pun semoga dipermudahkan urusan peknen kali ni.. :)

-ummi uzma- said...

dah naik 8 kg...ni ada 2 bulan ni maun jejak belas2 kg naiknya...masa uzma dulu naik 5 kg je:O)..pas pantang turun 15 kg...hukhuk...hopefully dis time dapat turun banyak lagi....amin....seriau gak ni kak yang sebab ida pun dok jauh ngan en suami....sentiasa mendoakan yg terbaik dariNYA...