Monday, July 19, 2010

terharu....

hmmm aritu dapat dari dian...now dapat dari syl...owhhh da patot2 la saya mengupdatenya di page saya......tq dian n syl...terharu dan rasa dihargai sangat...asalnya berblog ni untuk menggantikan diari yang dah tak berpeluang nak menulis....kat sini cite2 dapat share..best jugak....


1. Anda mesti memuji pemberi award ini:

Dian: hmmm tak sangka akan menjadi seclose ini ngan dian....sebabnya kami cuma berkawan hampir sebulan...pastu saya ke teknik, dian stay di smdas...dian rajin gak tulis surat masa saya di melaka....pastu mula rapat lepas spm...bila sume kawan2 dah register, tinggal kitorang berdua....membuat persiapan....aku nak ke poli, dian ke matriks.... n nahhh finally she's now one of my best buddy...staying in sudan now...teman cik abe....nak puji apo laie ek...dio memang kawan yang best.....

syl: ooooohhh ibu bekerjaya...berjauhan dengan keluarga membuat dia menjadi seorang yang kuat dan tabah...huhhuu kan syl??? a close fren of mine since polimas.... kitorang takleh jumpa ok...kalo jumpa berbual cam tak cukup time....ingat cite kat esset bangi sudah...cam taknak tido....asik nak borak:)

2. Bagi award ni kat 10 blog yang lain:

  • dian
  • syl
  • nolly
  • yaya
  • kak yang
  • ab
  • jane
  • kak lieya
  • bell
  • tania

3. Beritahu mereka mendapat award:

ooo nanti saya announce

4. bagaimana anda digelar blog yang best dan great:

best dan great ke??? hmmm kerana saya berkongsi cerita yang nyata..luahan rasa dari hati saya......

2 comments:

Myluv-Sylvia said...

yess.. kerja rumah dah dibuat. hehehe.. miss u la widy. betul ke aku seperti yg dikata? kdg2 aku down dan menangis jugak. iskkk..

-ummi uzma- said...

bestnya dok umah kan...hari2 leh siapkan keje umah...aku balik weekend keje mendobi baju jerk....hehehe betol...aku pon rindu sangat nak ko...dah lama tak melepak2 berborak2..... hmmmm..kadang2 je ko nangis n down kan?? tu sure2 time nak period....selebihnya ko adalah macam ultraman easter...heheheh