Friday, August 14, 2009

kisah 3 hari dua malam di glory beach resort....

27 - 29 Julai lepas....huhuhu....dalam pada kandungan yang dah nak mencecah 36 minggu...aku g induksi khusus....huhuh...makanya baby ni betul2 anak gomen... induksi umum dah g...induksi khusus pon dah...patutnya arini kena g btn sampai 17...tapi mintak ampun...nak jalan pon dah tak larat.... glory beach resort...heheh...bersantai jerk 3 hari tu...walaupun tak larat gak..kelas sampai ke malam but still release gak ar jap dari opis yang tengah banyak kerja.... penceramah pon best....kengkawan seinduksi lalu dari jpbd ada... join ngan TA senibina... best cuma tak dapat ar nak kenal sangat kerana sangat singkat...exam ada...pon taram jerk almaklum....objektif...
dan yang paling best sekali bila maktam datang bawak adam selasa petang...wah...sungguh best....it was her birthday....i called her that morning n told her i'm in pd....makanya petang tu pas kelas maktam datang bawak adam....ajak kak yang tapi mek tu keje la pulak....adam sampai..memula relax jerk...dah abis ditawafnya apartment tu...lalu ia berbunyi.."abang sukeli mana?'.... heh aku ingatkan dia tak pasan sayang takde....aku cakap kat dia..."abang sukeri keje la adam....dia tak ikut"....pastu bawak adam turun g berendam kat swimming pool....huh...kalo la masa sayang anta tu dia tak pesan....sure2nya aku pon dah turut terjun tiruk dah dalam pool tu.....tapi mengenangkan kata suami.....kang jadi pape kang bahaya.....jadinya...telan air liur jerk ar aku tgk pool n pantai yang indah itu........

1 comment:

Ahemz Inc said...

Hi,

This is Ahemz Inc, a media Company.

We had just look through your blog, the conents are really good, it is awesome and well-designed. So we would like to invite you to join our celebrity programme, you may simply click the link below to fill in and submit the form. If you have any enquiries, please email us at ahemzinc@gmail.com

Ahemz Inc. Celebrity Programme

We hope to see you soon.

Thank you!

Ahemz Inc.